Welke technieken zijn er

Om te weten welke techniek het meeste bij jou past, lees je hieronder uitgelegd welke verschillende technieken er zijn:

PMU wenkbrauwen:

  • Powderbrow(s) is een techniek waarbij de wenkbrauw van voor tot achteren 1 kleur is. Ben je ‘sochtends bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het tekenen van je wenkbrauwen? kies dan deze techniek. het gaat je enorm veel tijd besparen doordat je wenkbrauwen na de behandeling mooi zijn opgevuld.
  • Ombre powderbrow(s) is een techniek waarbij de wenkbrauw vanaf de neus gezien licht is, en naar het staartje toe donkerder wordt. Dit is een perfecte techniek voor licht blonde types of als je houdt van hele natuurlijke zacht uitziende wenkbrauwen.

PMU eye liner:

  • Infralash is een eye liner techniek die wordt aangebracht tussen de wimperrand. het geeft geen ‘lijntje’ maar zorgt voor het intenser maken van de wimperrand zodat deze geaccentueerd wordt.

PMU lippen:

  • Full lips is een techniek waarbij we de lippen een egale mooie kleur geven. Een perfecte behandeling voor bleke lippen en/of een vage lipcontour.
  • Glossy lips is een techniek waarbij er 2 tot 3 pigment kleuren wordt aangebracht van donker naar licht. Dit zorgt voor het optisch vergroten van de lippen. Is jouw wens meer volume? dan is dit de perfecte techniek voor jou!
  • Lip liner met schaduw is een techniek waarbij we enkel het randje aanzetten. Met als resultaat een strakke lipcontour op een hele natuurlijke manier.

PMU IQ remover:

heb je PMU laten plaatsen waar je niet meer blij mee bent? de IQ remover is een alkalische vloeistof die met de PMU pen in de huid wordt aangebracht. Deze veilige manier van verwijderen, verwijdert alle kleuren pigment. Een laser behandeling kan vaak niet alle kleuren verwijderen zoals bijvoorbeeld pigment kleuren waar wit (titaniumdioxide) in is gebruikt. Helaas is het niet altijd meer te achterhalen welke kleur samenstelling er toen der tijd is gebruikt en biedt deze behandeling een oplossing. Na de behandeling ontstaat er korstvorming waarbij de huid in staat is om het overige pigment uit de huid te ‘duwen.’ de behandeling is niet schadelijk voor uw huid. In de meeste gevallen heeft u 3 of meer behandelingen nodig waarbij de huid 6-8 weken nodig heeft om te herstellen.

Brow lamination / Lashlift

Is een behandeling waarbij de natuurlijke wenkbrauw haartjes (semi-permanent) worden gelift. Zijn jou wenkbrauwen dun, en zou je wat meer volume willen? dit is een perfecte behandeling waardoor elk haartje secuur wordt gelift middels een lotion die in 2 fases op de haartjes wordt aangebracht waarbij het resultaat 6 tot 8 weken aanhoudt.

De lashlift is in principe hetzelfde als hierboven omschreven alleen dan worden de wimperhaartjes om een silicone mal geplakt waarbij deze worden gekruld. Ook dit resultaat is semi permanent en blijft ongeveer 6-8 weken zichtbaar.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.