Image Alt

Powder brows

Persoonlijk Advies

Powder Brows - PMU Wenkbrauwen

PERMANENTE MAKE-UP VOOR DE WENKBRAUWEN IS EEN UITKOMST VOOR WANNEER JE DUNNE WENKBRAUWEN HEBT, LEGE PLEKJES IN JE WENKBRAUWEN OF IEDERE OCHTEND TEVEEL TIJD KWIJT BENT AAN HET OPMAKEN VAN JE WENKBRAUWEN.

Powder brows is een permanente make-up techniek wat op verschillende manieren kan worden aangebracht. Zo kan er gekozen worden voor een zachte poederachtige techniek waardoor het een subtiele wenkbrauwlook geeft. Dit wordt vaak gekozen door mensen die houden van een natuurlijke look. Ook wel de ombré techniek genoemd. Powderbrows biedt ook een oplossing voor diegene die het zat zijn om iedere dag de wenkbrauwen te tekenen. Er kan in dit geval gekozen worden voor een intensievere wenkbrauwlook waardoor de wenkbrauwen er voller én goed gedefinieerd uitzien. De wenkbrauwen hebben geen overloop en zijn van voor tot achtere net zo intensief aangezet.

the perfect Brow

Hoe ziet de behandeling eruit?

Met behulp van een PMU-apparaat met een fijne naald wordt pigment in kleine puntjes in de bovenste lagen van de huid aangebracht. Ook dit wordt met alle zorg gedaan waarbij de wenkbrauwen meerdere laagjes pigment aangebracht krijgt.

Tijdens een powderbrows-behandeling wordt eerst de vorm van de wenkbrauwen bepaald in overeenstemming met de natuurlijke wenkbrauwlijn en de wensen van de klant. Met een touwtje waar pigment op zit, worden de wenkbrauwen eerst uitgemeten dit heet ‘brow mapping en hiermee wordt de vorm bepaald. Dit wordt zeer secuur gedaan met behulp van een schuifmaat. Pas als de vorm getekend is en u tevreden bent met het resultaat, start pas echt de behandeling.

By Elite PMU

Powder Brows voor en na

Genezing en Nazorg

Na de Powder brows behandeling

Het is normaal dat het behandelde gebied rood is en een beetje beurs aanvoelt na de behandeling. Er is een soort schaafwondje ontstaan en dit heeft tijd nodig om te herstellen. Na ongeveer 10 dagen zijn alle eventuele korstjes er af en na 6 weken volledig hersteld. Tijdens dit genezingsproces veranderd de kleur van heel donker (3 dagen na het plaatsen) naar heel licht (als alle korstjes eraf zijn) ook dit is normaal. Het eindresultaat is pas zichtbaar na 6 weken na de 2e behandeling. Voor het mooiste eindresultaat is het belangrijk dat u de nazorg procedure aanhoudt:
• Het behandelde gebied voor 5-7 droog te houden. Let dus ook op met zweten en vermijdt intensief sporten voor zeker 3 dagen.
• Enkel aan het behandelde gebied komen met schonen handen.
• Niet aan de korstjes/vellen trekken.
• Make-up zeker 10 dagen het behandelde gebied vermijden.
• Geen zon/zonnebank de eerste 14 dagen na de behandeling. Zomers het gebied beschermen met een SPF30/50 en draag een zonnebril met hoed/pet als u in de zon gaat.
• Vermijdt 10 dagen bubbelbaden/sauna/zwembaden. Regelmatige touch-ups zijn nodig om het resultaat op lange termijn te behouden. Het advies is 1x per jaar a 1,5 jaar op te frissen. Dit is afhankelijk van smaak (bijvoorbeeld u vindt het mooi als ze wat lichter worden,) zon gedrag en huidtype.

Bekijk voor meer informatie over PMU de pagina met veelgestelde vragen.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.