Image Alt

Behandelingen

Persoonlijk Advies

Behandelingen op maat

Wij nemen ruim de tijd voor je, een PMU behandeling duurt 2 tot 2,5 uur. In deze tijd krijg je een intakegesprek en vindt de behandeling plaats. Lees hier meer over hoe onze behandelingen eruit zien.
the perfect Brow

PMU wenkbrauwen

Permanente make-up voor de wenkbrauwen is een uitkomst voor wanneer je dunne wenkbrauwen hebt, lege plekjes in je wenkbrauwen of iedere ochtend teveel tijd kwijt bent aan het opmaken van je wenkbrauwen.

De behandeling begint altijd met een intakegesprek. In dit gesprek bespreken we je wensen en krijg je een aantal vragen over contra-indicaties. Dit om ervoor te zorgen dat we veilig te werk kunnen gaan. Vervolgens wordt er een kleuranalyse uitgevoerd, zodat de kleur van je wenkbrauwen goed bij je huidtype past. Met brow-mapping zorgen we ervoor dat je wenkbrauwen mooi gelijk zijn. We tekenen ze helemaal symmetrisch en passend bij jouw gezichtscontouren. Pas wanneer alles helemaal naar wens is beginnen we met het aanbrengen van de permanente make-up. Na de behandeling krijg je uitleg over de nazorg. Belangrijk om te weten is dat je na de behandeling voorzichtig moet zijn met water en de zon even moet vermijden. Onze tip is om vóór de behandeling je haar alvast te wassen, zodat je dit weer even uit kunt stellen. Tijdens de nabehandeling die na 6 tot 8 weken plaatsvindt, controleren we de wenkbrauwen om deze waar nodig bij te werken.

Nooit meer uitgelopen eyeliner

Permanente Eyeliner

Met PMU heb je nooit meer last van uitgelopen eyeliner! Bespaar jezelf de moeite van het iedere ochtend moeten tekenen van je eyeliner, met alle ergernissen die daarbij horen. Rommelige lijnen, zwarte vlekken en ongelijke hoeken zijn vanaf nu verleden tijd.

Bij het aanbrengen van permanente eyeliner zorgen we ervoor dat jij kunt genieten van strakke, gelijke lijnen waardoor je ogen stralen. De PMU eyeliner behandeling start met een intakegesprek, waarin we uitgebreid bespreken welk soort eyeliner jij mooi vindt en of jouw ogen geschikt zijn voor de behandeling. We helpen je graag met een goed advies. Houdt er rekening mee dat je na de behandeling niet direct in de zon mag en je de ogen goed moet beschermen. Ook het gebruik van mascara raden we je tijdelijk af. Wanneer je ogen goed genezen zijn kun je de permanente eyeliner weer combineren met alle make-up die je gewend bent. Tijdens de nabehandeling die na 6 tot 8 weken plaatsvindt, controleren we de eyeliner en werken we deze bij waar nodig.

Symmetrie en Volume

PMU lippen

Heb jij altijd al last gehad van ongelijke lippen? Of zou je graag wat vollere lippen willen zonder injecties? Met PMU op de lippen kunnen we met subtiele kleurcorrecties een natuurlijk vol en gelijkmatig effect bereiken!

Of je nu naar vollere lippen verlangt, of graag een intensere lipkleur wilt, we bespreken altijd eerst je wensen in een intakegesprek. Tijdens dit gesprek krijg je wat vragen om vast te stellen of er contra-indicaties zijn, zodat we zeker weten dat we de behandeling veilig kunnen uitvoeren. Wanneer alles duidelijk is en je tevreden bent over de vorm en de kleur gaat de behandeling van start. Na het aanbrengen van PMU op de lippen is het verstandig direct zonlicht zoveel mogelijk te vermijden. Na de behandeling zullen de lippen wat opzwellen, dit verdwijnt na 10 dagen. Verzorg de lippen zorgvuldig met de after care crème die je van de PMU artist mee krijgt, zodat de genezing snel verloopt. Na 6 tot 8 weken plannen we een tweede afspraak in om te kijken of de lippen goed zijn genezen en er eventueel bijgewerkt moet worden. Let op: Ga je een afspraak maken voor deze behandeling? Houd er dan rekening dat je vier dagen voor de behandeling preventief de lippen in moet smeren met een nieuwe tube Zovirax (koortslip crème).

Contra-indicaties

Voor wie is PMU?

PMU of permanente make-up is geschikt voor iedereen die het zat is om iedere dag veel tijd kwijt te zijn aan het aanbrengen van make-up. Ook het uitvoeren van subtiele kleurcorrecties of kleine irritaties is met PMU mogelijk. Denk hierbij aan een niet symmetrische bovenlip, lege stukjes in de wenkbrauwen door teveel epileren of een fletse lipkleur. Met PMU zit je make-up altijd perfect en heb je nooit meer last van uitgelopen eyeliner! Er zijn een aantal gevallen waarin PMU helaas niet mogelijk is.

Contra-indicaties van permanente make-up:

 • Wanneer je jonger bent dan 18 jaar,
 • Diabetes, 
 • Je bent zwanger of geeft borstvoeding, 
 • Gebruik van bloedverdunners, 
 • Het gebruik van de volgende medicatie: cortisone, steroïden, accutane (behandeling tegen acne), retin-A, renova,
 • Huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem, huiduitslag en blaren op het te behandelen gebied,
 • Koortslip (bij PMU op de lippen), 
 • Wanneer je een bloedaandoening hebt, zoals hemofilie, 
 • Een ernstige vorm van acne op het te behandelen gebied, 
 • Je momenteel chemotherapie ondergaat (wacht ten minste 6 maanden na de behandeling), 
 • Oogziekte (bij PMU op de ogen).

 

Twijfel je of je een contra-indicatie hebt? Neem dan eerst contact op met de PMU artist om teleurstellingen te voorkomen.

Bekijk voor meer informatie over PMU de pagina met veelgestelde vragen.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.